Partners

Hieronder benoemen we organisaties waarmee UniPlastic samenwerkt of die UniPlastic hebben geholpen. Wilt u ook kijken of er samenwerkingsmogelijkheden zijn met UniPlastic? Neem dan contact op met ons!


BalkonBar

BalkonBar is een duurzame onderneming die balkonmeubilair maakt en tevens de uitvinder van de zogeheten “balkonbar”. Dit is een bar die je met een kliksysteem eenvoudig aan je balkon kunt bevestigen. Samen met balkonbar maken wij de eerste balkonbar van 100% gerecycled plastic.


Rabobank Vallei en Rijn

In augustus 2018 heeft het JongerenCoöperatieFonds van Rabobank Vallei & Rijn €5.000,- gedoneerd aan UniPlastic. Dat stelde ons in staat om onze extruder te kopen. Wij zijn het Coöperatiefonds hier zeer erkentelijk voor!


Horeca Wageningen

Bij de lokale horeca in Wageningen halen wij plastic verpakkingsafval op; afval dat normaliter bij het restafval zou belanden.
Bent u ondernemer in Wageningen en heeft u veel plastic afval? Nodig ons dan uit voor een consult. Samen bekijken we dan welke plastic stromen wij kunnen overnemen. Op die manier hoeft u minder afval te laten verwerken, en draagt u bij aan de persoonlijke ontwikkeling van onze cliënten.

Op dit moment weken we samen met: Kruimig, Zout&Peper, De Serre, Bij Blauw, Brownies & Downies, De Tijd, Drinks & Bites, Da Martini, ’t Passantje, Green Kitchen, Radjawali, Diels, Vakschool Wageningen en Cormet (WUR campus).
De meeste van deze ondernemers zijn aangesloten bij Stichting Ondernemersfonds Wageningen (SOW), een collectief van alle bedrijven uit het centrum van Wageningen.


Morren Trading

Albert Morren bouwde onze shredder en onze extruder. Deze machines zijn van hoge kwaliteit en gebouwd naar onze wensen.